Punem la dispoziția României cele mai bune sisteme defensive în termeni de viteză și eficiență astfel încât să-și poată proteja cetățenii, militarii și infrastructura. Suntem, de asemenea, dedicați parteneriatelor și colaborării cu industria locală de apărare. În același timp, suntem implicați activ în proiecte educaționale, ajutând tinerii să-și dezvolte cariere în științe, tehnologie, inginerie și matematică.

Raytheon Missiles & Defense este una dintre cele 4 divizii de business ale companiei Raytheon Technologies, o companie aerospațială și de apărare care furnizează sisteme și servicii avansate pentru clienți comerciali, militari și guvernamentali din toată lumea.

CreȘTEM Viitor România

Un parteneriat cu Școala de Valori pentru elevii care își doresc cariere în domenii STEM

Icon showing a community of people

20

ore de sesiuni individuale de consiliere

hands shaking icon

5

biblioteci vii
Clock icon

320

sesiuni de pregătire la matematică, biologie și informatică
Icon of two people looking at monitors

6

ateliere de educație centrată pe valori

Noutăți

Raytheon Intelligence & Space a utilizat o armă cu laser împreună cu sistemul de apărare aeriană NASAMS pentru a distruge mai multe grupări de drone.

The High-Energy Laser Weapon System, mounted on a tactical military vehicle, demonstrates interoperability with the NASAMS air defense system at White Sands Missile Range.

Testele realizate la White Sands arată cum laserele de mare putere pot să amplifice potențialul sistemelor existente pentru a asigura o zonă mare de protecție.

Alte știri