O forță în apărare

Raytheon este o forță extraordinară în industria sa

Raytheon, o companie Raytheon Technologies,  este construită pe o fundație solidă de inovație și excelență în inginerie. 

Acest lucru va contribui la definirea viitorului aeronauticii și apărării.

Oferind viteză, sinergii și soluții complete împotriva oricărei amenințări, divizia va contribui la redefinirea industriei prin intermediul tehnologiilor transformatoare și a inițiativelor care aduc beneficii de durată clienților globali.

”Avem o viziune globală și am construit o fundație solidă care să ne permită să le oferim clienților noștri soluții complete pentru a contracara cele mai moderne amenințări”, a spus Wesley D. Kramer, președintele Raytheon.

Kremer conduce 30.000 de angajați și răspunde de un portofoliu larg de sisteme antiaeriene și antirachetă, arme de precizie, radare, sisteme de comandă și control și tehnologii avansate de comunicare.

„Vrem să fim cei către care se îndreaptă clienții noștri pentru soluții la cele mai sofisticate și dificile amenințări”, a spus Kremer.

Raytheon Technologies a luat naștere în luna aprilie a anului 2020, după fuziunea de succes a companiei Raytheon și a United Technologies Corporation. Fuziunea a unit două companii cu aproape 200 de ani de experiență și inovație în aviație, apărare și securitate.

Acum, Raytheon, companie care produce sisteme de apărare anti-rachetă, sisteme de precizie și tehnologii înrudite, se concentreză pe soluții end-to-end împotriva amenințărilor care oferă valoare adăugată fără precedent. Formată din reunirea diviziilor Raytheon Sisteme Anti-Rachetă și Raytheon Sisteme Integrate de Apărare, două unități de business ale companiei Raytheon, noua divizie Raytheon va fi o adevărată ”forță” în apărare, după cum menționează Kremer.

Această divizie își propune să se dezvolte și să livreze cea mai avansată tehnologie militară. Oferă un portofoliu larg de francize globale precum Global Patriot Solutions, familia de radare SPY-6, deținută de Marina Militară a Statelor Unite, rachetele de croazieră Tomahawk®, familia de interceptori Standard Missile, Sistemul de supraveghere radar naval/transportabil și programul de sisteme USS Zumwalt (DDG 1000).

Clienții vor interacționa mult mai ușor și prin intermediul unor procese mult mai eficiente cu noua divizie. Oferind soluții complete, Raytheon va livra rezultate mai rapide, sinergii mai bune și costuri mai accesibile.

”Clienții globali vor experimenta beneficiile directe ale interacțiunii cu o organizație mai eficientă și mai agilă care are resursele de a răspunde nevoilor pe care le au”, a mai adăugat Kremer.